woon
decoratie

Woondecoratie is meer dan slechts het vullen van uw ruimte. Het is het uitdrukken van uw persoonlijkheid. Het vertellen van uw verhaal los van uw eigen herinneringen en eigen verhalen. Een nieuw verhaal, niet over wie u bent maar over wie u wil zijn. De persoon die u naar de wereld wil uitstralen.

Met onze uitgebreide collectie beelden vazen en diverse andere vormen van woondecoratie is er voor iedereen iets om eigen te maken. Want een los product is niet Trendy, Trendy is het geheel van woondecoratie in uw ruimte, dat uw verhaal verteld. Trendy is what you make of it!

Fidrio vazen

De Fidrio collectie bestaat uit mond geblazen glas. De glasblazers gebruiken houten mallen, dit is een oude techniek. Door de hoge temperaturen tijdens het blazen, veranderen de houten mallen van vorm. Hierdoor ontstaan iedere keer unieke producten waarin je het ambachtelijke karakter van het glas terug vindt. Kleine onvolkomenheden, zoals luchtbelletjes, zijn het resultaat van de ambachtelijke manier van vervaardigen waardoor het glas uniek in vorm, kleur en afmeting is en een bijzondere uitstraling geeft.

Beelden

Decoratieve beelden van brons, glas of kunststof geven een extra sfeer in de kamer. Maar een beeld kan voor u persoonlijk ook meer betekenen. Een boeddha beeld, dromenvanger of gelukskat zijn zulke beelden, maar zo heeft ieder sculptuur zijn eigen verhaal. Beeldjes met betekenis zijn iets persoonlijks, kies vooral een beeldje dat u mooi vindt. Want u bepaalt wat uw huis Trendy maakt. Trendy is what you make of it!

Menu
De waardering van www.trendykunst.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 1280 reviews.