Trendy Wand decoratie

Bekijk nu onze verschillende materialen schilderijen. Of u nu houdt van canvas, plexiglas, dibond, of andere materialen. Wij hebben het in huis!

In een tijd waarin het lijkt alsof we alleen maar binnen de lijntjes mogen kleuren is het des te belangrijker om in uw eigen ruimte je persoonlijkheid naar voren te laten komen. Met onze enorme collectie schilderijen en wanddecoratie kan iedereen zijn of haar ruimte transformeren. Of u nu een huiselijk geheel wil creëren of uw slaapkamer zo romantisch mogelijk, met de wanddecoratie van Trendybywave is elke combinatie de juiste combinatie.

Met onze uitgebreide collectie wanddecoratie en schilderijen van verschillende materialen is er voor iedereen iets om eigen te maken. Want een los product is niet Trendy, Trendy is het geheel van woondecoratie in uw ruimte, dat uw verhaal verteld. Trendy is what you make of it!

Glasschilderijen

GLAS080120-500.jpg

Prachtige afbeeldingen geprint op glas. De enorm heldere afbeeldingen op dit kwaliteitsglas maken deze glasschilderijen een waar sieraad voor aan de wand! Diepe kleuren door directe print van afbeeldingen op glas.

Metaalschilderijen

a065a79ba49f93d9a1669320dfd3a99965e6b232

Diverse metaalschilderijen, veelal met 3D effect waardoor de afbeelding er écht uit lijkt te springen. Omdat de schilderijen vaak handgeschilderd zijn, kunnen de kleuren iets afwijken. Maar dan heeft u wel wat unieks in huis!

Olieverfschilderijen

7d5cead6f4374d1e2de914280e82cd8ad465d484

Hoogwaardige olieverfschilderijen, met verschillende thema’s. Prachtige handgeschilderde olieverf afbeeldingen op canvas. Heldere printen of abstracte schilderkunsten, voor ieder interieur zit er wat bij.

Wanddecoratie divers

Maar naast schilderijen zijn er natuurlijk nog veel meer manieren om uw woning Trendy te maken! Ons aanbod bestaat daarom ook uit diverse metalen, papieren of glazen vormen van wanddecoratie voor extra Trendy details in uw ruimte. Zoals de serie Metalen Cirkels, of papieren dieren die zelf gevouwen moeten worden. Maar natuurlijk ook onze klassiek ogende spiegels!

Menu
De waardering van www.trendykunst.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 1332 reviews.