Trendy tuindecoratie

Bekijk nu onze verschillende soorten tuindecoratie. Van tuinmeubels tot vogelhuisjes; Wij hebben het in huis!

Een tuin is een ideale plek om even helemaal jezelf te zijn, maar zonder aankleding is een tuin, balkon of terras eigenlijk best saai. Op zoek naar meer gezelligheid, kleur en sfeer in de tuin? Maak uw tuin buitengewoon en laat uw eigen persoonlijkheid naar boven komen. Of u nou houdt van een strakke, rustgevende tuin, of juist veel kleur en gezelligheid. Trendybywave heeft alles wat u zoekt.

Bij Trendybywave hebben we een uitgebreide selectie tuindecoratie. Tuinmeubels, plantenbakken, beelden, vogelhuisjes, tuinstekers of vlaggenhouders; Kortom, voor iedereen iets om uw tuin een betere sfeer te geven! Want een los product is niet Trendy, Trendy is het geheel van woondecoratie in uw ruimte, dat uw verhaal vertelt. Trendy is what you make of it!

Tuinbeelden

AN2299BR-B-32x11x11-cm

Leuke beeldjes van mensen, dieren en objecten, gemaakt van brons, hout, metaal, gietijzer en nog veel meer! Grote en kleine beelden in alle soorten en maten. Deze tuinbeelden zijn stevig en houden stand tegen elk weer!

Deurbellen

bel.ws

Unieke deurbellen voor uw huis. Mooie ouderwetse deurbellen of juist deurbellen van deze tijd? Trendybywave heeft ze allemaal! In allerlei soorten en maten om het aanbellen nog leuker te maken!

Plantenbakken

PR3211-300x300

Een ruim assortiment plantenbakken voor elke plantsoort in uw tuin! Planten zijn pas echt mooi in een leuke plantenbak. Kleurrijke plantenbakken in allerlei soorten en maten. Voor elk type tuin, terras of balkon!

Deurkloppers

XL-4

Allerlei prachtige deurkloppers voor uw huis. De eerste indruk van het huis is het belangrijkste voor gasten, en dat begint bij de deur! Laat uw eigen creativiteit spreken met een mooie deurklopper.

Tuinstekers

vlinder.ws

Prachtige tuinstekers om uw tuin nóg meer op te vrolijken. Mooie tuinstekers van mooie vlinders, paddenstoelen, bloemen en nog veel meer! Kleurrijke tuinstekers voor elk type tuin!

Brievenbussen

VZ-24

Prachtige, authentieke, klassieke brievenbussen. Vroeger had iedereen zulke mooie brievenbussen, nu zijn ze helaas heel zeldzaam geworden. Wees uniek en breng een vleugje van vroeger terug naar het heden met onze collectie brievenbussen!

Waterornamenten

De waterornamenten van Trendybywave kunnen een prachtige toevoeging zijn aan uw tuin! Waterornamenten zorgen voor rust en een goede sfeer in de tuin. Het stromende en kletterende water klinkt als muziek in de oren en vogels houden er ook erg van! Onze collectie bestaat uit allerlei verschillende soorten en maten voor ieder type tuin of zelfs balkon!

Zonnewijzers

Zonnewijzers werden vroeger gebruikt als instrument om met behulp van de zon de tijd aan te wijzen. Nu worden ze vooral gebruikt als kunstobject door de bijzondere vorm. Trendybywave heeft een prachtige collectie zonnewijzers, die een unieke sfeer in uw tuin brengen. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten!

De waardering van www.trendybywave.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 1711 reviews.