Diverse
Wanddecoratie

Met onze uitgebreide collectie schilderijen kan iedereen zijn of haar ruimte helemaal eigen maken. Maar om uw woning écht af te maken kan u natuurlijk ook kiezen uit onze prachtige assortiment alternatieve wanddecoratie, zoals spiegels, kamerschermen of metalen decoratie stukken. Zoals de Levensboom, een icoon binnen de decoratie wereld.

Levensboom

De levensboom is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Dit symbool wordt gezien als heilig, en wordt al eeuwen over de hele wereld gebruikt door verschillende culturen en religies. Binnen deze culturen symboliseert de boom verschillende dingen. Wat de culturen veelal gemeen hebben is dat voor velen de levensboom staat voor universele verbondenheid, spiritualiteit en onsterfelijkheid. Maar het is ook gewoon een prachtig symbool als wanddecoratie in uw woning!

Spiegels

Prachtige design spiegels in de klassieke of moderne sfeer. Het enorme assortiment spiegels geeft u keus tussen een traditionele spiegel met prachtige decoratieve lijst van polyresin, een maritiem ogende Patrijspoort of juist een vintage autodeur met spiegel raam. Een breed assortiment dat de keus aan de klant laat wat Trendy nu echt betekent!

Overige wanddecoratie

Sommige vormen van wanddecoratie lenen zich moeilijk aan een specifieke categorie. Maar dat betekent niet dat het geen prachtige werken zijn, ware toevoegingen aan ieders interieur!

Wanddecoratie voor buiten

Mooie wanddecoratie voor uw buitenruimtes. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, er is altijd wel ruimte om uw plekje te personaliseren. En met onze collectie wanddecoratie voor buiten kan dat perfect!

Menu
De waardering van www.trendykunst.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 1281 reviews.