Bestelling / Levering / herroepingsrecht

 Levering en uitvoering:
* Wij doen uiteraard ons uiterste best om elke klant goed van dienst te zijn. Service en persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk.
* Als de bezorging van het product langer duurt of als wij niet alles op tijd kunnen bezorgen, laten we dat zo snel mogelijk weten.
*Op dat moment kunt u afzien van uw aankoop. en als u van tevoren al betaald hebt wordt het bedrag binnen 3 werkdagen teruggestort.
* Als een besteld product niet kan worden geleverd wordt het aankoopbedrag natuurlijk ook zo snel mogelijk teruggestort.
* Wanneer een product beschadigd aankomt bij u of bij een door u aangewezen ontvanger nemen wij uiteraard onze verantwoordelijkheid.
* De goederen mogen binnen 14 dagen retour gestuurd worden, mits de artikelen en verpakking onbeschadigd zijn.
Uitgezonderd zijn artikelen die speciaal voor u zijn gemaakt, bijvoorbeeld schilderij op maat gemaakt of op maat besteld.

Verzendkosten:
Nederland:
*De verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen! Met uitzondering van de waddeneilanden, waarvoor in veel gevallen een kleine toeslag geldt.
Wij kunnen veel artikelen niet via PostNL verzenden vanwege afmeting, gewicht of breekbaarheid. Deze artikelen worden met een aparte vervoerder bezorgd, en dit brengt voor de Waddeneilanden extra kosten met zich mee. Als het artikel met PostNL verzonden kan worden, wordt er automatisch geen toeslag in rekening gebracht.
België:
* Er is een toeslag van toepassing die in de winkelmand zal worden toegevoegd aan de prijs

Duitsland:
* Bei Bestellungen über 450 Euro ist der Versand in Deutschland kostenfrei * Unter 450 berechnen wir 50 euro. * Die Lieferzeit nach Deutschland beträgt 5 bis 10 Werktage
(Wir liefern 100 km von der Grenze)

 

Herroepingsrecht:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Voor de kosten is het handig om ons te raadplegen voor het exacte tarief, dit i.v.m. grote van het product/

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons moeten worden geretourneerd. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@trendybywave.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Bekijk hier onze algemene voorwaarden voor meer vragen.

De waardering van www.trendybywave.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 1641 reviews.