Bestelling en Levering

 Levering en uitvoering:
* Wij doen uiteraard ons uiterste best om elke klant goed van dienst te zijn. Service en persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk.
* Als de bezorging van het product langer duurt of als wij niet alles op tijd kunnen bezorgen, laten we dat zo snel mogelijk weten.
*Op dat moment kunt u afzien van uw aankoop. en als u van tevoren al betaald hebt wordt het bedrag binnen 3 werkdagen teruggestort.
* Als een besteld product niet kan worden geleverd wordt het aankoopbedrag natuurlijk ook zo snel mogelijk teruggestort.
* Wanneer een product beschadigd aankomt bij u of bij een door u aangewezen ontvanger nemen wij uiteraard onze verantwoordelijkheid.
* De goederen mogen binnen 14 dagen retour gestuurd worden, mits de artikelen en verpakking onbeschadigd zijn.
Uitgezonderd zijn artikelen die speciaal voor u zijn gemaakt, bijvoorbeeld schilderij op maat gemaakt of op maat besteld.

Verzendkosten:
Nederland:
*De verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen! Met uitzondering van de waddeneilanden, waarvoor in veel gevallen een kleine toeslag geldt.
Wij kunnen veel artikelen niet via PostNL verzenden vanwege afmeting, gewicht of breekbaarheid. Deze artikelen worden met een aparte vervoerder bezorgd, en dit brengt voor de Waddeneilanden extra kosten met zich mee. Als het artikel met PostNL verzonden kan worden, wordt er automatisch geen toeslag in rekening gebracht.
België:
* Er is een toeslag van toepassing die in de winkelmand zal worden toegevoegd aan de prijs

Duitsland:
* Bei Bestellungen über 450 Euro ist der Versand in Deutschland kostenfrei * Unter 450 berechnen wir 50 euro. * Die Lieferzeit nach Deutschland beträgt 5 bis 10 Werktage
(Wir liefern 100 km von der Grenze)

 

Menu
De waardering van www.trendykunst.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 1280 reviews.