Vazen

Wij beschikken over een uitgebreide collectie vazen van verschillende materialen. Een vaas is een decoratief voorwerp, maar kan tegenwoordig ook worden gebruikt om bloemen in te plaatsen. Een grote collectie vazen zodat jij het perfecte cadeautje kan vinden of natuurlijk jezelf cadeau kan doen!

Fidrio design vazen

De Fidrio collectie bestaat uit mond geblazen glas. De glasblazers gebruiken houten mallen, dit is een oude techniek. Door de hoge temperaturen tijdens het blazen, veranderen de houten mallen van vorm. Hierdoor ontstaan iedere keer unieke producten waarin je het ambachtelijke karakter van het glas terug vindt. Kleine onvolkomenheden, zoals luchtbelletjes, zijn het resultaat van de ambachtelijke manier van vervaardigen waardoor het glas uniek in vorm, kleur en afmeting is en een bijzondere uitstraling geeft.

Dutz collection

Ambachtelijke handgemaakte vazen met unieke designs en kleuren. Voor iedereen die echt een persoonlijke touch wil geven aan het interieur zijn deze vazen een must. De collectie is heel breed met vele verschillende vormen en kleuren.

Glazen vazen

87048839_1511103312374406_3986342134499246080_n

Mooie glazen vazen voor ieder interieur, voor een scherpe prijs! Leuk als decoratief, maar ook voor een mooie bos bloemen!

Laat uw persoonlijkheid naar boven komen in uw woning door één van onze glazen vazen te kopen.

Kleurrijke vazen

mixed colours

Kleurrijke vazen als blikvanger voor uw interieur!

Cameo glas vazen

cameo

Door meerdere lagen glas, in meerdere kleuren, op elkaar aan te brengen kan er door middel van het snijden in het glas een diepte in de afbeelding gecreëerd worden. Omdat het handwerk is maakt het iedere Cameo vaas uniek. Indien er (zon)licht op de vaas komt, ontstaat er een speciaal/uniek effect.

Collectie

Bekijk hier onze volledige collectie en vindt het perfecte cadeautje voor iedere gelegenheid of natuurlijk gewoon voor uzelf! Onze uitgebreide collectie vazen maken het misschien lastig om te kiezen, maar gelukkig is elke keuze goed!

Menu
De waardering van www.trendykunst.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 1280 reviews.